مرکز سلامت شماره 1 فروردین 95

پزشک

پرستار

پذیرش

خدمات

تاریخ

ایام هفته

صبح

عصر

شب

صبح

عصر

شب

صبح

عصر

شب

صبح

عصر

1

یکشنبه

اسدی

صدیقی

صدیقی

محمد پور

محمد پور

غربی

سخایی

زارع

زارع

منصوری

منصوری

2

دو شنبه

بنا گذار

بنا گذار

بنا گذار

صفری

صفری

رجب زاده

زارعپور

زارعپور

زارعپور

سلمانی

سلمانی

3

سه شنبه

نام آور

تنهایی وش

تنهایی وش

انگوتی

نوروزی

نوروزی

نظری

نظری

نظری

منصوری

منصوری

4

چهارشنبه

بنا گذار

عرفانی

عرفانی

محمد پور

محمد پور

محمد پور

سخایی

سخایی

زارع

سلمانی

سلمانی

5

پنج شنبه

بنا گذار

جبرییلی

جبرییلی

انگوتی

رجب زاده

رجب زاده

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

6

جمعه

افشاریان

افشاریان

افشاریان

غربی

غربی

غربی

زارع

زارع

زارع

منصوری

منصوری

7

شنبه

نقشینه

غنی افشرد

غنی  افشرد

عزتی

عزتی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

8

یکشنبه

نام آور

مهدی زاده

مهدی زاده

عزتی

غربی

غربی

سخایی

زارع

زارع

رسول زاده

منصوری

9

دو شنبه

بناگذار

نام آور

نام آور

عزتی

رجب زاده

رجب زاده

سخایی

حیدری

زارع

رسول زاده

منصوری

10

سه شنبه

نام آور

تنهایی وش

تنهایی وش

عزتی

نوروزی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

11

چهارشنبه

بنا گذار

عرفانی

عرفانی

عزتی

محمد پور

محمد پور

سخایی

سخایی

زارع

منصوری

سلمانی

12

پنج شنبه

بنا گذار

صادقیان

عزیزی

محمد پور

رجب زاده

رجب زاده

سخایی

زارع

زارع

منصوری

منصوری

13

جمعه

افشاریان

افشاریان

افشاریان

غربی

غربی

غربی

زارعپور

زارعپور

زارعپور

سلمانی

سلمانی

14

شنبه

نقشینه

عزیزی

عزیزی

عزتی

انگوتی

نوروزی

سخایی

حیدری

زارعپور

رسول زاده

منصوری

15

یکشنبه

نام آور

صدیقی

غنی افشرد

عزتی

انگوتی

غربی

سخایی

زارع

زارع

رسول زاده

منصوری

16

دو شنبه

بنا گذار

بنا گذار

بنا گذار

عزتی

صفری

رجب زاده

سخایی

حیدری

زارع

رسول زاده

منصوری

17

سه شنبه

نام آور

تنهایی وش

تنهایی وش

عزتی

نوروزی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

18

چهارشنبه

بنا گذار

عرفانی

عرفانی

عزتی

محمد پور

محمد پور

سخایی

سخایی

زارع

رسول زاده

سلمانی

19

پنج شنبه

بنا گذار

پور حسن

مهدی زاده

عزتی

رجب زاده

رجب زاده

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

سلمانی

20

جمعه

افشاریان

افشاریان

افشاریان

انگوتی

غربی

غربی

زارع

زارع

زارع

منصوری

منصوری

21

شنبه

نقشینه

معصومی

معصومی

عزتی

انگوتی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

22

یکشنبه

نام آور

صدیقی

غنی افشرد

عزتی

انگوتی

غربی

سخایی

زارع

زارع

رسول زاده

منصوری

23

دو شنبه

بنا گذار

نام آور

نام آور

عزتی

صفری

صفری

سخایی

حیدری

زارع

رسول زاده

منصوری

24

سه شنبه

نام آور

تنهایی وش

تنهایی وش

عزتی

نوروزی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

25

چهارشنبه

بنا گذار

عرفانی

عرفانی

عزتی

انگوتی

محمدپور

سخایی

سخایی

زارع

رسول زاده

سلمانی

26

پنج شنبه

بنا گذار

صدیقی

مهدی زاده

عزتی

رجب زاده

رجب زاده

سخایی

حیدری

زارع

رسول زاده

رسول زاده

27

جمعه

افشاریان

افشاریان

افشاریان

انگوتی

غربی

غربی

سخایی

زارعپور

زارعپور

سلمانی

سلمانی

28

شنبه

نقشینه

معصومی

معصومی

عزتی

انگوتی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری

29

یکشنبه

نام آور

صدیقی

غنی  افشرد

عزتی

انگوتی

غربی

سخایی

زارع

زارع

رسول زاده

منصوری

30

دو شنبه

بنا گذار

بنا گذار

بناگذار

عزتی

صمدزاده

صمدزاده

سخایی

حیدری

زارع

رسول زاده

منصوری

31

سه شنبه

نام آور

تنهایی وش

تنهایی وش

عزتی

نوروزی

نوروزی

سخایی

زارعپور

زارعپور

رسول زاده

منصوری




درباره : برنامه , فروردین , ,
بازدید : 101
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 12:35 ] [ نویسنده : مجتمع سلامت ] | نظرات ()

الف- بهداشت مواد غذایی

توصیه های بهداشتی لازم در مورد روغن

        از حرارت دادن زیادو طولانی روغن مایع خوداری نمایید.

        از مصرف مجددروغنی که چندین بارحرارت دیدهجددا خودداری نمایید.

        روغن باید در محلخنک و دور از نور و هوا و در ظرف دربسته نگهداری شود.

        به هنگام طبخ باروغن از حرارت کم استفاده نمایید.

        از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده شود.

        مصرف خوراکی های سرخکردنی را به حداقل برسانید.

      توصیه هایی در مورد استفادهنان و نمک:

        جهت نگهدارینان در طولانیمدت (بیش از 48 ساعت ) آنرادر فریزر نگهداری نمایید.

        از تحویل نانهای کپک زده که موجب بیمار شدن دام و طیور وآلوده شدن شیر و گوشت انها و نهایتا بیمار شدن انسان میگردد خودداری نمایید.

       نانهای ضایعاتی راحتی الامکان در گوشه ای دور ازآشپزخانه و در محلی خشک نگهداری کنید.

       چنانچه نان پس ازتولید در زمان مناسب بسته بندی شود بیات شدن آن به تاخیر می افتد.

       از خرید آردهای سوخاری فاقدمشخصات و فله ای خودداری شود.

       توصیه می شود نمکهای ید دا ر که د ر کیسه های مات بسته بندی شده است خریداری نمایید.

       از خرید نمکهای فله ای که توسطافراد دوره گر عرضه میگرددخودداری نمایید.

       مصرف نمک رادر موادغذایی به حداقل برسانید.

       نمک یددار را میبایست در آخرین لحظات پخت به غذا اضافه نمود.

       نحوه نگهداری غذا در یخچال :

       درجه سرمای یخچال راهر از گاه کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه باشد.

       از قرار دادن موادغذایی گرم و بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری نمایید.

       قبل از گذاشتن سبزی در یخچال آن را تمیز بشویید.

       میوه جات و موادغذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ویخچال آلوده را ضد عفونی نمایید.

       روی غذای خام و نیمپخته رابپوشانیدیا آنها را بسته بندی و در قسمت پایین مواد غذایی پخته شده نگهداری نمایید.

       یخچال و فریزر رانزدیک اجاغ گاز یا منبع حرارتی دیگر قرارندهید.

      



ادامه مطلب


درباره : بهداشت محیط , ,
بازدید : 125
[ شنبه 21 اسفند 1394 ] [ 9:56 ] [ نویسنده : مجتمع سلامت ] | نظرات ()



.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • ستاره مادرید